Vandpleje

Her finder du et bredt udvalgt af vandpleje midler, som sikret optimale forhold for dine fisk

Kategorier

 • Amazon Tonic

  45,00 kr.

  Et vandplejemiddel, der tilføjer naturlige ekstrakter fra amazonas. Det er præcis hvad der sker i amazonas, når regntiden sætter ind. En hav af humusstoffer, Tanniner etc. bliver skylles ud i vandet.

  Hjælper med at genskaber det naturlige vand, fiskene kommer fra. Sørger for, at vandet har den rigtige koncentration af ekstrakter og sporstoffer. Det giver sunde og raske fisk!

 • Anti Tox

  45,00 kr.

  Anti Tox fra discusfood indeholder højkvalitets zeolitter. Disse zeolitter er ideelle til hurtig fjernelse af giftigestoffer i vandet. Ved at holde dem nede, undgår du at belaste dine fisk! Ingredienserne i Anti Tox er 100% naturlige.

  Det indeholder ikke kemikalier eller bakterielle tilsætningsstoffer!

 • Black Peat Pearls

  59,00 kr.

  Det nye sort tørv granulat er en naturlig kationbytter fremstillet af rullet sort tørv. Vi garanterer at det er sikkert at brug i akvarier.
  Torvprodukterne fra Discusfood er kun udskåret fra øde områder i Tyskland. Sort tørv har evnen til at sænke vandets hårhed samt ph-værdien. Den bakteriedræbende virkning reducerer antallet af bakteriervæsentligt. Denne antiskimmel funktion hjælper med at forhindre skimmel på æg.

 • Discus Minerals

  119,00 kr.

  Discus Minerals

  Til alle jer der bruger R/O vand eller og tilsætter mineraler i vandet. Discusfood er kommet med ethelt nyt produkt. Discus Minerals er fuldstændigt fri for NaCl og carbonater. Den er  PH-neutralt. Discus Minerals fra Discusfood kan ikke sammenlignes med andre produkter. De fleste andre indeholder natrium eller karbonat! Begge er ikke et eksisterende mineral i Amazonas og kan udgøre et problem for fisk og opdrættere.

  Brugsvejledning:

  Til 15g pr 100liter R/O vand, Det giver en Micro Siemens på ca 150

 • Natural Humin

  45,00 kr.

  Et vandplejemiddel, som tilføjer vandet de nødvendige humusstoffer.

  Hjælper med at genskaber fiskenes naturlige levesteder vand, fiskene kommer fra.

  Sørger for, at vandet har den rigtige koncentration af Huminer

 • Organic Clear

  45,00 kr.

  Rene organiske planteekstrakter, der fremmer udviklingen af nyttige mikroorganismer. Bidrager til at nedbryde skadelige stoffer i akvariet.

  Understøtter fiskenes immunforsvar på en naturlig måde og gør dit akvarievand krystal klart!

 • White Peat Fibers

  59,00 kr.

  De nye hvide tørvfibre består af brøkdele af hvidtørv, der er specielt tørret. Torvprodukterne fra Discusfood er produceret i øde områder i Tyskland. Discusfood garanterer at det er sikkert at bruge i akvarier. Hvidtørv fibre fungerer som en naturlig kationbytter i akvariet og sænker carbonat hårdhed og pH-værdi. Det producerer et blødt, sundt vand og forhindrer algevækst. Det har en bakteriedræbende virkning.