• Ny

Natural Humin

Et vandplejemiddel, som tilføjer vandet de nødvendige humusstoffer.

Hjælper med at genskaber fiskenes naturlige levesteder vand, fiskene kommer fra.

Sørger for, at vandet har den rigtige koncentration af Huminer

Størrelse
45,00 kr.

  • Dag-til-dag levering Dag-til-dag levering
  • Fri fragt ved køb over 500,- Fri fragt ved køb over 500,-
PayPal

Hvad er Natural Humin?

De fleste kender humusstoffer eller huminer, De sikre fx vækst af planter i naturen ell. Humuslaget er det frugtbare, normalt mørke jordlag, hvorigennem planter får nogle af deres næringsstoffer. Under nedbrydning af organiske materialer fremstiller mikroorganismer humære stoffer i store mængder.

Humusstoffer er en blanding af stoffer. De består af humin, tanniner og humic syrer. Deres opløselighed i vand og deres virkning på organismer er meget forskellige. Alle naturlige vandmængder indeholder humus stoffer i forskellige koncentrationer. Særligt høje koncentrationer af humusstoffer findes i ”sorte” vandløb eller søer, hvorfra store dele af vores prydfisk og rejer stammer fra. Dyr fra naturligt sortvand er tilpasset humusstoffer i mange tusinde af år.

Hvordan virker Natural Humin?

Humin har forskellige virkninger på organismer. De er bedst kendt for deres anti-inflammatoriske virkning. Ved tilføjelse dannes en fin beskyttende film på huden og slimhinden, samt i mave-tarmkanalen på fiskene. Humin hæmmer simpelthen patogener som bakterier, vira og svampe. Derudover styrker de produktionen af slim og undersøtter en sund metabolisme. De hælper med at øge tarmfloraen og binde skadelige stoffer som tungmetaller eller rester af pesticider indtaget via foderet. Humin beskytter tarmoverfladen mod kemiske og mikrobielle irritationer. I en sund tarmflora kan næringen opdeles optimalt, og næringsstoffer er lettere tilgængelige for kroppen. På sigt styrker Humin immunsystemet af alle fisk og alle andre vandlevende dyr

Fordele ved Natural Humin

- Binder forurenende stoffer, især tungmetaller.

- Beskytter slimhinden og tarmvæggene.

- Optimering af foderindtag og udnyttelse.

- Forbedring af væksten.

- Stress reducerende.

- Styrker immunforsvaret.

- Støtter helingsprocessen ved læsioner og sår.

- Reducere parasitter, alger og svampe.

- Farver vandet brunt/gult, optimalt til sortvands biotoper

Brugsvejledning

Tilsæt 10ml pr. 100L vand en gang i ugen, og altid efter vandskifte. Kan doseres fra 6-20ml pr 100 liter, alt efter den ønskede farve.