VF Green Tefe X Green Minerua (danish)

Posted By: Samuel Bering In: Root On: Comment: 0 Hit: 1535

Så lykkedes det endelig efter 2,5 månedes stilstand. Ungerne er nu 5 dage fritsvømmende og har fået nyklækket artemia for første gang.

 

Det hele kom sig faktisk ved et "tilfælde" Mine, 2 par har gået hver for sig i 2 x 250l akvarie, uden at der skete alverden, ikke så meget som et enkelt ryst!. Valgte jeg at sætte dem sammen i lørdag d. 11. Allerede dagen efter var der optræk til leg. heftige territoriale kampe om roden mit i akvarier. Dagen efter kom jeg hjem til en ordenlig stak æg.

 

Ingen tvivl om at, der er rigtig mange ting der spiller ind når det handler om at "trigger" vilde fisk til leg. Typisk snakker vi ph, micro siemens og kolde vandskift. Som skrevet længere oppe, så har intet at det udløst æg hos mine par.

 

Men dette trick med at sætte 2 par sammen har virket 2 gange nu.

Comments

Leave your comment