• Ny

Fulvic - giver sunde fisk!

Det komplette vandplejemiddel, der passer til alle akvarier og fisk, uanset type!

Fulvic sikre, at dine fisk, rejer og andre vandlevende dyr får alle de mineraler de har brug for, Hvilket giver sunde og raske fisk!.

Start allerede med Fulvic i morgen!

Læs om fulvic her

Størrelse
119,00 kr.

  • Dag-til-dag levering Dag-til-dag levering
  • Fri fragt ved køb over 500,- Fri fragt ved køb over 500,-
PayPal

Hvad er fulvic?

Fulvic syren er den mindste af de huminske substanser og er biologisk ekstremt aktiv. Til forskel fra humin syre, er fulvic syren fuldt opløseligt i hele pH spektret og vil derfor have sin fulde effekt i ethvert vandmiljø. På grund af sin lave molekylevægt har den evnen til nemt at binde mineraler og sporelementer ind i sin molekylære struktur, få dem til at opløses og blive til mobile fulviske komplekser. Fulvic syren bærer således alle kendte mineraler og sporstoffer som en del af sin molekylære kompleksitet. Disse ender derfor, i en ideel naturform, der kan absorberes af planteceller og interagere med levende celler. Planter absorberer let store mængder af fulvic syren og kan opretholde den i deres struktur.

Fulvic kan med sin lave molekylvægt gennemtrænge cellemembraner, hvor højmolekylære stoffer som humin, ikke kan. Fulvic syren i forbindelse med vand er meget lavmolekylær og dermed i sin rene form 100% absorberbar for alle levende celler. Desuden sænker fulvic syren overfladespændingen og gør det muligt for vandet at trænge ind i andre organiske molekyler og det er blevet bevist at fulvic syren øger opløseligheden af ellers uopløselige organiske materialer mindst 20 gange mere, end vand alene. Fulvic syren kan 'fikse' organiske forbindelser med høj molekyle vægt og gøre dem vandopløselige.

Kan jeg ikke blot bruge humin eller tørv?

Du kan selvfølgelig i et beskedent omfang selv udvaske nogle få af de huminske substanser og det vil hovedsageligt være tanniner, gennem opblødning af spagnum, tørv og forskellige plantematerialer, men du kan aldrig nå den koncentration af fulvic syre, der matcher naturens og dermed dine fisks behov. Det kan du ikke fordi fulvic syren alene produceres og frigives fra de huminske substanser gennem en bakteriel nedbrydning og som det sidste led i processen.

Fordele ved Fulvic

- Tranportør af mineraler, vitaminer og sporelmenter
- Binder Pesticider, Herbicider og Tungmetaller
- Styrker immunforsvaret, sårheling og slimhinder
- Hæmmer bakterier, parasitter og svamp
- Fungere som buffer i blødt vand

Brugsvejledning

Tilsæt 1-10ml pr. 100L vand en gang i ugen, og altid efter vandskifte! Kan ikke overdoseres.

Vil du vide mere om fulvic?

Så kan du læse meget mere omkring fulvic og dens fantastiske egenskaber HER: