Discus Buffer

Størrelse
99,00 kr.

  • Dag-til-dag levering Dag-til-dag levering
  • Fri fragt ved køb over 500,- Fri fragt ved køb over 500,-
PayPal

Discus Buffer®

hjælper med at genskabe det ideelle Discus miljø (lav pH og lav GH (General Hardness)). Discus Buffer® vil sænke pH og holde det sænket. Discus Buffer® blødgør også vand ved udfældning af calcium og magnesium. Brug Discus Trace® til at genoprette det rigtige niveau af sporstoffer.

Neutral Regulator® og Discus Buffer® kan anvendes i kombination for at opnå en ønsket pH, når der foretages vandforandringer eller tilsætning af topvands. Forholdskortet nedenfor er designet til r/o vand, hvor der generelt ikke er nogen bufferingskapacitet.

Brugervejledning

Brug 1 teskefuld (5 g) til hver 40-80 liter (10-20 US gallon) dagligt, indtil den ønskede pH er nået. Brug derefter en gang om måneden eller med vandændringer som nødvendigt for at opretholde pH. For præcis dosering skal du bruge Seachem Digital Spoon Scale. For at øge pH skal du bruge Neutral Regulator®. At målrette en bestemt pH-anvendelse i kombination med Neutral Regulator® efter diagrammet. Dette diagram antager brugen af ​​ubufret vand (RO eller DI). Hvis vandet allerede er bufferet, skal du bruge diagrammet som startvejledning. Brug Prime® til dechlorering af ledningsvand, førvandskifte

16 other products in the same category: