• Ny

Anti Tox

Anti Tox fra discusfood indeholder højkvalitets zeolitter. Disse zeolitter er ideelle til hurtig fjernelse af giftigestoffer i vandet. Ved at holde dem nede, undgår du at belaste dine fisk! Ingredienserne i Anti Tox er 100% naturlige.

Det indeholder ikke kemikalier eller bakterielle tilsætningsstoffer!

Størrelse
45,00 kr.

  • Dag-til-dag levering Dag-til-dag levering
  • Fri fragt ved køb over 500,- Fri fragt ved køb over 500,-
PayPal

Hvad er Anti Tox?

På grund af sin enorme absorptionskapacitet har den zeolit en afgiftende virkning, hvis du har forhøjet Ammonium, Nitrit eller nitrat. Zeolit anvendes i mange områder af vandbehandling over hele verden.

Den molekylære struktur skaber et netværk at hulrum og kanaler, hvilket resultere i en enorm overflade, hvilket resulterer i en forstørrelse af den indre overflade, der kan overstige den ydre overflade med en faktor på 10.000. Det porøse zeolitten fungere som et usynligt filter, De fanger alle giftstofferne i deres struktur. Afgifter forurenende stoffer såsom ammonium / ammoniak, nitrit, nitrat, chlor, aluminium, bly, kviksølv og cadmium.

På grund af mikronisering, som betyder en stærk pulverisering af partiklerne, forbliver zeolitten i det åbne vand i lang tid, udvikler den sin fulde effektivitet der og absorberes i stor udstrækning af filtreringssystemet.

Fordele ved Anti Tox

- Er 100% natural
- Indeholder ikke kemikalier eller bakterier
- Binder tungmetaller som kobber, zink, cadmium


- Binder Ammonium, cholriner og andre giftstoffer
- Styrker ydelsen af dit filter


- afkorter indkørsels perioden af nye akvarier

Brugsvejledning

Ved hver Vandskifte tilsættes 10 ml Anti Tox pr. 100 liter ferskvand. Mellem Vandskifte er den optimale dosering 5 ml pr. 100 liter akvarievand. Ansøgningsfrekvensen afhænger udelukkende af vandkvaliteten.

Tips:

Ved langvarig opbevaring sætter det effektive zeolitter sig i bunden af flasken. For en god fordeling i flasken, RYST DEN I 40 SKUNDER!

Du vil eventuelt også synes om